Kwaliteit

Dam Vastgoed Taxatie

DAM Vastgoed Taxatie is aangesloten bij de branchevereniging VBO en staat als gecertificeerd taxateur geregistreerd in het SCVM register.

Wij leveren gespecialiseerd werk in uw regio voor een heel eerlijke prijs. Ook zijn we erg betrokken bij onze opdrachtgevers, zo staan wij bijvoorbeeld ook voor uw klaar in de avond of in het weekend. Wanneer het Ú uitkomt komen wij taxeren.

Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen proberen wij direct een afspraak te maken. Omdat we ook 's-avonds en in het weekend werken kunnen we meestal vrij snel een taxatieafspraak maken. U heeft het fraaie taxatierapport, in drievoud, binnen 3 werkdagen in huis!

Doordat wij er echt voor de mensen willen zijn hebben we besloten dat we onze kracht blijven halen uit onze eenvoud. We zijn helder, eerlijk en betrokken. U weet altijd van te voren exact wat de kosten zijn, zonder verrassingen achteraf. U krijgt een bijzonder fraai taxatierapport welke door alle banken goedgekeurd zal worden. Bij ons bent u zeker van uw zaak!

VBO

VBO Makelaar is de snelst groeiende en tweede brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. De ruim 1000 makelaars/taxateurs richten zich op Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Agrarisch Vastgoed en/of (WOZ)taxaties. De VBO makelaars staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst op hun vakkennis. Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen zijn de VBO makelaars gehouden aan de gedragscode. Op hun handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. De VBO behartigt de belangen van haar leden richting politiek en overheid. Daarnaast zijn ook marktordening en dienstverlening kerntaken. De VBO is opgericht in 1985 en gevestigd in Rijswijk.

SCVM

Het doel van de taxatie bepaalt de taxatiewaarde. Daarvoor schakelt u niet zomaar een taxateur in. U zoekt een makelaar / taxateur waarvan u zeker weet dat hij of zij kwaliteit levert. Een erkende makelaar/taxateur die vakbekwaam is, gecertificeerd is en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister SCVM. Alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars / taxateurs, die bovendien zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, mogen taxeren voor Nationale Hypotheek Garantie. Ook banken en financiële instellingen scheiden op die manier het kaf van het koren. VBO Makelaar opereert landelijk en is dus bekend in uw regio. En ook belangrijk: makelaars / taxateurs van VBO Makelaar volgen permanente educatie waardoor zij altijd over de juiste actuele informatie beschikken.